ina's FotoPage

By: ina mohmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Precious....

Danial
Omel...omel...
tembamnya...
View all 8 photos...
I took such a long time to upload these pictures...but here there are.....

My little sweetheart and precious one...Danial Aiman b Arman Haris..

Baru 2 bulan setengah tapi besarnya macam budak dah 5 bulan.... Muka macam babah dia...tapi ummi dia tak kisah pun...

Omel...omel...nya anak ummi ni! Geram...


Monday, 30-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
strawberry picking

 
 
 
View all 18 photos...
jalan2....


Sunday, 8-Aug-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Picnic di Victoria park

picnic 1
2
3
View all 15 photos...
picnic ini juga untuk farewell kak azie, kak yus n nisa yg nak balik mesia for good this month.


Sunday, 25-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
ECS convo

inside the hall
fizah
the graduates
View all 17 photos...
So on the 22nd july yang lepas, ecs convocation in Soton. so ramai la budak mesia yang gard. me tgk la upacara convo mereka yg rasanya tak se'grand' utp...simple and sweet and quick. hem...so a few pictures for remembrance...

untuk eeda, eli, fizah, ila, fadiah, hafiz, nogha, dan geng2 lain yang dah graduate, kak alin just nak congrats u all and wishing u all the best in future undertakings. see you some other time....


Sunday, 11-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
8th wonder of the world...

leaving the campsite
me at the entrance
me n k nadia saying good bye
View all 25 photos...
people call it the 8th wonder of the world. I call it technology + nature = walla.....

looks like some 'dino' eggs from a distance, but to be honest, it is beautiful....
especially for those nature lover...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net